Mostbet login olanda problem yaşayan var
Mostbet login olanda problem yaşayan var
Düzü, artıq əsəblərim tarıma çəkilib, bilmirəm nə edim. Hər gün girdiyim sayta bu gün daxil ola bilmirəm. Mostbet login səhifəsində istifadəçi adımı və şifrəmi yazıram, amma səhv deyir, baxmayaraq ki, mən dəqiq bilirəm hər şey doğrudu. Bəlkə hesabımı bloklayıblar, heç bir səbəb yox ikən? Yoxsa saytda texniki iş gedir, sadəcə məlumat verməyiblər? Bir də şifrəmi unutdum deyə bərpa etmək istədim, amma mobil nömrəyə kod gəlmədi. Bəlkə mən səhv nömrə yazmışam qeydiyyatda? Kimin başına belə iş gəlib, nə etmək olar? Dostlar, kömək edin, içimdə pul var, qorxuram itirim.
Re: Mostbet login olanda problem yaşayan var
Vay, səni çox yaxşı başa düşürəm, belə anlarda həqiqətən insan özünü çarəsiz hiss edir, xüsusən də hesabda pul olanda. Əvvəla, panikaya düşmə, çox güman ki, hesabın bloklanmayıb, sadəcə texniki nasazlıq ola bilər. Mən də bir neçə dəfə belə halla qarşılaşmışam, adətən brauzerin keşini təmizləyəndə və ya başqa brauzerdə girməyə çalışanda problem həll olunur. Əgər şifrə bərpa olunmursa, birbaza dəstək xidmətinə yaz, onlar canlı yardımda operativ cavab verirlər, adətən problemi həll edirlər. Əmin ol ki, pulun itməyəcək, sadəcə hesaba girişi bərpa etmək lazımdı. Bəzən belə problemlər olur, amma həll olunmur deyə bir şey eşitməmişəm. Mostbet login üçün ən yaxşı yol dəstəklə əlaqə saxlayıb yeni şifrə istəməkdi, onlar sənə kömək edəcəklər.